Katalog
Nahrávám...
Napsali o nás
Výhody:
přehlednost,ochota,rychlost
25.07.2019
Výhody:
Vše ok.
06.05.2019
Výhody:
Rychlost doručení zboží.
02.04.2019
Výhody:
Obchod nabízí i druhy čajů, které jsem jinde nenašel. Ochota zaměstnanců změnit místo převzetí. Personál čte poznámku přiloženou k objednávce a reaguje na ni.
Slabiny:
Obchod nabízí doručení na HeurekaPoint, který již neexistuje. Nová místa Uloženky pak nejsou v nabídce vůbec. Toto se dá vyřešit domluvou.
06.06.2019
Výhody:
Bezvadná komunikace
Celkový názor:
Nakupuji zde už několik let,vždycky vše bez problémů
03.03.2019
Kvalitní káva La Boheme je definována svou kávovou sladkostí, čistotou, transparentností a jedinečností.
Pro La Boheme je důležitá rovnováha kvality, udržitelnosti a vědomí životního prostředí – to jsou jejich kritéria, a za to platí prémii přímo do rukou zemědělců s cílem zajistit integritu celé kávové sítě.
Pro jejich zákazníky to je bezkonku...
Kvalitní káva La Boheme je definována svou kávovou sladkostí, čistotou, transparentností a jedinečností.
Pro La Boheme je důležitá rovnováha kvality, udržitelnosti a vědomí životního prostředí – to jsou jejich kritéria, a za to platí prémii přímo do rukou zemědělců s cílem zajistit integritu celé kávové sítě.
Pro jejich zákazníky to je bezkonkurenční chuť v šálku, která vás donutí se usmát a umožní prozkoumat svět kávy.
Espresso La Boheme bylo navrženo laboratořích s cílem vytvořit jemné a příjemné espresso pro každodenní potěšení každého z nás.Espresso La Boheme je směsí 2 Brazilií, 2 Salvadorů, Guatemali a Ethiopie.Espresso La Boheme je velmi vyvážené, sametově hebké espresso s plným tělem. V šálku Vás překvapí chuť mléčné čokolády a mandlí, spolu s jemnými tóny...
S chutí hořké čokolády, sušených švestek a pražených oříšků.Země: Brazil / El Salvador / Guatemala / Indian Cherry Sklizeň: 2018 Profil pražení: City/City+
Ochutnejte Espresso směs, navrženou přímo pražiči La Boheme Café! Chuť tmavé čokolády, lískových oříšků, marcipánu, sladkost nugátu s plným tělem, bohatou crémou a dlouhou čokoládovou dochutí.
V laboratořích La Boheme Café vznikla nová podzimní směs "Celebration", která reflektuje atmosféru romantických dnů tohoto kouzelného období. Smícháním Columbie Yellow Bourbon, Guatemaly, 2 El Salvadorů, 2 Brazilií a pár zrníčky Ethiopie vznikla espresso směs těžkého těla, s chutí čokolády, nového koření a kardamomu s příjemnými podtóny třešní a banánů....
Tato směs je míchána farmářem Emilio Lopezem již přímo na jeho farmě El Manzano v Salvadoru. Je to skvěle vyvážená káva s plným tělem s tóny čokolády a červených plodů. Jednodruhovou kávu odrůdy Bourbon pro vás vypěstoval farmář Emilio Lopez Diaz na své farmě Finca El Manzano v El Salvadoru, v regionu Santa Ana. Káva má lné tělo, chuť červeného zralého...
Farma Santo Andre, kterou v roce 1938 koupil obchodník Lincoln Ferreira, je nyní řízena společností DIMAP, S / A Steelworks Products, druhou generací rodinného podniku založeného v roce 1967. Když Dimap převzal farmu, jeho tým si všiml, že nadmořská výška a klima jsou ideální pro pěstování kávy. DIMAP se umístil na druhém místě v kategorii Pulped Natural...
V roce 1956 koupil farmu La Bolsa Dr. Jorge Vides Molina. La Bolsa se nachází v romantickém prostředí mezi dvěma horami na pozemku obklopeném dvěma horskými řekami v úrodné půdě regionu Huehuetenango. Právě zde začal pěstovat kávu jejíž množství nebylo více než 90 kg pergamenové kávy. V roce 2001 převzala vedení farmy Maria Elena de Ovalle, která...
V roce 1956 koupil farmu La Bolsa Dr. Jorge Vides Molina. La Bolsa se nachází v romantickém prostředí mezi dvěma horami na pozemku obklopeném dvěma horskými řekami v úrodné půdě regionu Huehuetenango. Právě zde začal pěstovat kávu jejíž množství nebylo více než 90 kg pergamenové kávy. V roce 2001 převzala vedení farmy Maria Elena de Ovalle, která...
La Bolsa je farma v oblasti La Libertad v regionu Huehuetenango. O tomto regionu je dobře známo, že produkuje kávu konzistentní kvality každý rok. Farmu La Bolsa objevil Dr. Jorge Vides. Byl lékařem v Národní nemocnici v Huehuetenangu, kde sloužil 30 let a nemocnice pak byla po něm pojmenovaná. V roce 1958 koupil farmu La Bolsa, která dostala své jméno po...
Káva je produkována sdružením farmářů na jihu oblasti Chiapas v jižním Mexiku. Sierra Azul se nachází v Biosférické rezervaci El Triunfo. V této oblasti je káva pěstována a vyráběna za dodržení velmi přísných podmínek tak, aby minimalizovala dopad na ekosystém. Sierra Azul se zavazuje nejen k ochraně životního prostředí, ale i k sociálně ekonomickému...
Emilio Lopez, původně sládek, propadl kávě roce 2001, když začal farmařit, zpracovávat a pražit svá vlastní zrna s cílem najít nový globální trh s kávou. Postavil svou první mycí stanici ve Finca Ayutepeque a začal zpracovávat kávová zrna přímo v místě jejich produkce. To mu dalo možnost kontrolovat celou jeho produkci od pěstování po export.
V srdci El Salvadoru, obklopené horami a vulkánem Santa Ana, v úrodné půdě a nadmořské výšce 1500 m., rostou kávovníky plodící odrůdu Red Bourbon. Opečovávány Emiliem Lopezem od kořenů až po šálek. Tento kávový farmář začal pěstovat kávu v roce 2001 a jeho inovativní přístup a vášeň pro dobrou kávu můžete ochutnat v jeho nové sklizni variety Red Bourbon s...
Sundaniani jsou druhou největší etnickou skupinou v Indonésii. Káva pochází z oblasti Bandung a je pěstována pod stíny různých druhů stromů, jako jsou borovice, eukalypty, avokádo a zarděnice. Plantáže jsou umístěny mezi vysokohorskými pralesy a řekami a dosahují až k sopkám Guntur, Halimu Tilu a Puntang.
Boji je mycí stanice, která se nachází v regionu Kochere. Kochere je pěstitelská oblast blízko města Yirgacheffe, kde se zrodily jedny z nejlepších a nejslavnějších káv na světě. Tuto kávu milujeme pro její jiskrnou aciditu, intenzivní chuť červeného ovoce a sirupovitou sladkost, která je charakteristická pro tuto přírodně zpracovanou etiopskou...
Guji Highland je rodinná farma o rozloze 250 hektarů, která se od roku 2001 věnuje pěstování kávy a její zakladatelem je Wodessa Yachisi. Farma se nachází v oblasti Oromia, v blízkosti města Shakisso na území Guji – zhruba 530km jižně od Addis. Pěstování kávy je historicky jednou z hlavních činností v těchto hornatých oblastech. Pohoří Guji sahá až do...
Metoda honey je v Burundi poměrně novinkou, která se zkouší pouze několik posledních let. Mycí stanice Sehe je pojmenována po kopcích, ve kterých se nachází a místní komunitě, která se zabývá sklizní kávových třešní. Nachází se v nadmořské výšce 1750 metrů a třešně se sklízejí až do dvou tisíc metrů nad mořem. Kávové třešně nejdříve prochází procesem...
Burundi má jako jedna z nejmenších zemí východní Afriky, všechny prvky mladého národa s dávnými tradicemi, které tvoří jeho velmi bohatou kulturu. Spíše než pro svou krásu je známa jako nebezpečná země s divokou přírodní krajinou. Tato oblast má ideální podmínky pro pěstování kávy Arabika Bourbon, čemuž pomáhají vydatné deště a nadmořská výška pohybující...